FRANKFURTO SEKMADIENIAI

FRANKFURTO SEKMADIENIAI

Brangūs knygų ir meno mylėtojai,

Kviečiame visus į jungtinį renginį, kuriame nuostabių paveikslų apsuptyje pristatysime ir naujausią, Vokietijoje gyvenančios lietuvių rašytojos Jolitos Herlyn, romaną „Gėdos vaikas“.

Daugumai skaitytojų, Hamburg mieste gyvenančios rašytojos, parašiusios savo vienuoliktą knygą, pristatyti jau nereikia. Jolita Herlyn yra viena skaitomiausių grožinės literatūros autorių Lietuvos bibliotekose, jos knygas rasite taip pat ir perkamiausių topuose.

Susitikimo metu rašytoja pati pristatys savo naujausią kūrinį ir atsakys į jūsų klausimus. Vieną knygą, butų keliu, padovanosime ir vienam iš renginio svečių.

Įkeliame nuorodas, kur galte rasti visas rašytojos knygas, nes platinimui atsivežti didesnio kiekio, kol kas, galimybės nėra.

https://www.knygos.lt/lt/knygos/gedos-vaikas/…

https://www.knyguklubas.lt/paieska?sn.q=jolita%20herlyn&fbclid=IwAR3CFWIaeDjZGYUaqQu-dWSDPvRSq-UixnWrrMj5pIKqfP1vWJvrFFtsKnA

Antroji mūsu sekmadienio viešnia, gyvenanti kaimyniniame Hanau mieste, turinti ne vieną talentą, menininkė – Jūratė Eckhardt.

Vokietioje gyvenanti lietuvė atidarys savo pirmąją personalinę tapybos darbų parodą. Daugiau apie Jūratę ir jos kūrybą sužinosite renginio antrojoje dalyje, nuo 14.00 val.

Renginio metu vaišinsimės pyragais. Gėrimų ir maisto patiekalų bus galima įsigyti bendruomenės patalpose veikiančiame graikiškos virtuvės restorane.

Renginio metu galėsite įsigyti ir tikro lietuviško medaus.

Įėjimas į renginį yra nemokamas.

Renginys yra finansuojamas Frankfurt lietuvių bendruomenės lėšomis, todėl mes labai apsidžiaugtume ir nedidele auka į bendruomenės aukų dėžutę. Taip mūsų organizacija ir ateityje galės lietuvių bendruomenei pasiūlyti įvairių kultūrinių renginių. Visa veikla yra vykdoma savanoriškais pagrindais ir be jokio atlygio.
Taip pat ieškome ir pastovių rėmėjų, bei aktyvių žmonių, norinčių prisidėti prie lietuvybės puoselėjimo mūsų Frankfurt am Main regione.

Visais klausimais ir pasiūlymais rašykite man adresu :

zanas@vlbe.org

Labai lauksime visų renginyje.